De Top 5 Clubs in NYC om dit weekend te feesten

Het is vrijdagavond en je bent klaar om los te gaan. Je hebt zin om te dansen, te drinken en te flirten met mooie mensen. Maar waar moet je heen? Er zijn tientallen clubs in NYC, en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke club voor jou geschikt is. Gelukkig hebben wij het moeilijke werk voor je gedaan en een lijst samengesteld van de top 5 clubs in NYC die er zeker voor zorgen dat je een wild weekend tegemoet gaat. Dus trek je dansschoenen aan en maak je klaar om te feesten!

1. Club World – Club World is een van de populairste clubs in NYC, en het is gemakkelijk te zien waarom. Met drie verdiepingen non-stop dansen, zeven bars en een state-of-the-art geluidssysteem heeft deze club alles wat je nodig hebt om een goede tijd te hebben. En als je honger krijgt, is er zelfs een nachtmenu beschikbaar.
2. Cielo – Cielo is een kleinere club met een intiemere sfeer. Maar laat je niet misleiden door de grootte – hier wordt gefeest. Met wereldberoemde dj’s die elke avond draaien, is Cielo de perfecte plek om de hele nacht door te dansen.
3. Marquee – Marquee is een van de nieuwste clubs in de scene, maar het maakt nu al furore dankzij het ongelooflijke design en de VIP-service. Als je op zoek bent naar een luxueuze clubervaring, dan is Marquee de plek voor jou.4. lavo – lavo is een andere nieuwe club die snel een favoriet wordt onder de feestgangers van NYC. Deze twee verdiepingen tellende club heeft voor elk wat wils, van een dansvloer tot een Italiaans restaurant en een lounge op het dak met uitzicht op de skyline van de stad
5. 1 OAK – Last but not least is 1 OAK, een van de meest exclusieve clubs in NYC. Deze hotspot voor beroemdheden is notoir moeilijk om binnen te komen, maar als het je lukt, word je beloond met een geweldige ervaring met dj’s van topkwaliteit en beroemdheden in overvloed.

Conclusie
Er zijn tientallen clubs in NYC, dus de juiste kiezen kan lastig zijn. Maar met onze lijst van de top 5 clubs in NYC heb je gegarandeerd een goede tijd, waar je ook heen gaat. Dus trek je dansschoenen aan en maak je klaar om te feesten alsof er geen morgen is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader